logo_ODM_advocaten-def
logo_ODM_advocaten-def

Vacature medewerker / stagiair

24/01/2024

Wij zijn met het oog op een professionele en duurzame samenwerking op zoek naar een medewerker voor de takken bouw- en vastgoedrecht en commercieel recht.  Deeltijds- of freelance-medewerkerschap behoort tot de mogelijkheden (met bv. een vast aantal dagen te werken op kantoor). Stagiairs dienen minstens 1 jaar ervaring te hebben.

 

We staan verzekeringsmaatschappijen, architecten, aannemers, projectontwikkelaars en bouwheren bij. Dit kan gaan van adviesverlening, opmaken en beëindigen van overeenkomsten, onderhandelingen, tot het volgen van expertises en voeren van procedures.

 

Jouw profiel:

  • je bent sterk in juridische analyse
  • je kan goed communiceren, zowel schriftelijk als mondeling
  • je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken, je bent proactief en organisatorisch goed
  • interesse in overheidsopdrachten is een pluspunt

 

Ons kantoor biedt een prettige werkomgeving en bestaat uit een hecht team met gemeenschappelijke waarden: integriteit, inzet, beschikbaarheid, kwaliteit. Elkeen staat ter beschikking van de cliënt om de beste service te garanderen.

 

 

We bieden aantrekkelijke verloning en extra tussenkomst voor professionele verplaatsingen. Er is mogelijkheid tot thuiswerk met beveiligde toegang tot ons lokaal netwerk. Ons kantoor is vlot bereikbaar zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Onze medewerkers kunnen bij ons (gratis) parkeren en gebruik maken van kantoorfietsen.

 

Geïnteresseerd? Neem dan met ons contact op per e-mail (nele@opdebeeckadvocaten.be).