logo_ODM_advocaten-def.svg
logo_ODM_advocaten-def.svg

Vacature medewerker / stagiair

28/04/2020

Wij zijn met het oog op een professionele en duurzame samenwerking op zoek naar een medewerker of stagiair (bij voorkeur met minstens 1 jaar ervaring) met een brede interesse in de expertises van ons kantoor (familie en familiaal vermogensrecht, bouw- en vastgoedrecht en commercieel recht). 

 

Uw profiel: u bent sterk in juridische analyse en kan goed communiceren, zowel schriftelijk als mondeling. U kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. U bent proactief en organisatorisch goed.

 

Wij zijn een middelgroot en polyvalent kantoor dat oplossingen biedt in diverse gebieden van het recht.

 

Het kantoor verleent een "allround" service aan ondernemingen, gericht op zowel het vlak van adviesverlening, onderhandelingen als het voeren van procedures.

 

Evengoed richt het kantoor zich tot privé-cliënteel dat met veel expertise wordt bijgestaan in al de problemen van het burgerlijk recht.

 

Ons kantoor biedt een prettige werkomgeving en bestaat uit een hecht team met gemeenschappelijke waarden: integriteit, inzet, beschikbaarheid, kwaliteit. Elkeen staat ter beschikking van de cliënt om de beste service te garanderen.

 

We bieden aantrekkelijke voorwaarden.

 

Geïnteresseerd? Neem dan met ons contact op per e-mail (nele@opdebeeckadvocaten.be).