logo_ODM_advocaten-def
logo_ODM_advocaten-def

Integer, doelgericht en onderlegd

We zijn een Gents advocatenkantoor met een doeltreffende aanpak. Opdebeeck, De Groote & Matthys levert geen half werk. Wij zijn expert in het bouw– en vastgoedrecht, commercieel recht en familierecht, zonder overgespecialiseerd te zijn. We behouden dus een brede kijk op uw dossier.

We trekken niet zomaar onze toga aan. Niet zelden is ‘naar de rechtbank stappen’ een moeilijke beslissing, het gevolg van een grondig wikken en wegen: wat wordt het? Gaan we het halen? Wat zijn de kansen? Is er een andere oplossing? We geven u bijstand bij een minnelijke oplossing waar het kan of een gepaste juridische procedure waar het moet. 

waar we goed in zijn

Expertises

Ons advocatenkantoor is gespecialiseerd in verschillende juridische vakdomeinen. De deskundigheid van ons team helpt u om tot een snelle oplossing te komen voor uw probleem.

hoe het ook kan

Bemiddeling

Op een constructieve manier onderling, maar met professionele bijstand, een geschil oplossen buiten de rechtszaal is ons hoofddoel bij een bemiddeling.

wie we zijn

TEAM

Een sterk team advocaten staat klaar om u te adviseren bij juridische vraagstukken. Dossierkennis, expertise, integriteit, gedrevenheid en duidelijke communicatie: daar kan u op rekenen.

wat kost het u

TARIEVEN

Voor elk probleem zoeken we de beste oplossing. Dankzij onze efficiënte aanpak en transparante werkwijze komt u niet voor verrassingen te staan.